Skip links

Запрошуємо на відкриття!

Запрошуємо на відкриття!
Арт-проєкт БОГ МІЖ НАМИ! ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!З 28 липня
Відкриття о 15:30

Де:
В залах Івано-Франківського краєзнавчого музею (Ратуша)

Проєкт буде частиною нової експозиції проєкту «Врятуймо скарби разом!», що стане майданчиком для багатьох учасників в їхніх розповідях на тему участі Бога в нашому воєнному житті!

Авторський фандрейзинговий, реставраційний проєкт художника-реставратора Валерія Твердохліба «Врятуймо скарби разом!» є християнським мистецьким проєктом, який діє в Івано-Франківську з 2009 року.

Центральною частиною експозиції є композиція «Коло життя! Святі!» – рухомий круглий подіум, на якому виставлені дерев’яні скульптури святих.
Скульптури знаходяться в просторі, де на центральній стіні ми бачимо напис «БОГ МІЖ НАМИ!»
У залі понад сотня дитячих малюнків з міжнародного конкурсу «Для Бога я створю найкраще».

Експозиція другого залу «Секрети» художниці–реставраторки Олени Кіслих-Приходько. Експозицію доповнюють роботи відомого українського художника з Ворзеля, Сергія Лаушкіна.

Інсталяція «Крила» харківського художника Нікіти Тітова, яка тонко заходить в простір ультрамаринового залу стає посвятою всім душам які загинули захищаючи Україну. Експозиція буде доповнена художніми творами на сакрально-містичну тему війни Валерія Твердохліба, більшість робіт буде виставлено вперше.

Четверта зала «ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!» –розповідь про проєкт «Врятуймо скарби разом!», це модель волонтерства, як «МОЛИТВА ДІЇ». «Небесна стеля» з фото робіт Юрія Бакая «Образи Світлих» з концептом Яреми Стецика стає єдиним цілим.

Співпраця з волонтерами ГО «Громадська ініціатива Галичини» та особистий досвід учасників проєкту.

Художники – переселенці з Ірпеня, Харкова, Ворзеля, які після переселення до Франківська, разом з місцевими художниками, волонтерами та активістами стають єдиним цілим для втілення нових творчих ідей.

Куратор проєкту – завідувач відділу реставрації ІФКМ – Валерій Твердохліб

Учасники проекту:
Валерій Твердохліб, Олена Приходько-Кіслих, Нікіта Тітов, Ярема Стецик, Юрій Бакай, Сергій Лаушкін, Олег Дунаєвський, Сергій Полуботько, Соломія Сташків-Олійник та учасники конкурсу «Для Бога я створю найкраще»