Skip links

Ще один результат командної роботи

Хочемо висловити неймовірну вдячність за придбання для нашого підрозділу надійного залізного коня Nissan особисто Oleg Paska, моєму, не побоюся сказати цього слова, Другу, з яким я познайомився ще у далекому 2017 році під час моєї реабілітації, яку власне він зі своїми друзями й організував)) коли почалося широкомасштабне вторгнення в Україну у лютому цього року – Олег теж не зміг сидіти склавши руки, і почав допомагати/сприяти декільком підрозділам, і займається цим і надалі!

Також хочу висловити щиру вдячність Олег Макеенко за сприяння у пошуку і підборі машинки та питаннях логістики з далекої-далекої країни аж до кордонів неньки нашої рідної!!!))

А за допомогу в оформленні та перетину кордону, технічний огляд, хочу подякувати ГО “Громадська ініціатива Галичини” без яких майже нереально було б те все зробити нам, простим солдафонам. Якби не Леся Качурова – я б певно збожеволів би від тих всіх юридичних і логістичних заморочок, які є на шляху потрапляння машин на територію України.

Ми з хлопцями неймовірно вдячні усім, хто сприяв та допомагав в цьому та інших питаннях, бо тільки Разом ми наблизимо нашу спільну Перемогу!!! Машинка вже виконує поставленні задачі!!!)))

P.S. Якщо раптом хтось захоче/зможе посприяти у придбанні транспорту для наших ВМС – не встидайтеся, робимо одну справу!!! Хлопцям дійсно треба, тож якщо хочете/можете допомогти – пишіть Vadim Buharov, знаю його особисто, пересікалися по морській піхоті)))

Слава Україні!!!

Все буде Україна!!!

Разом до Перемоги!!!